ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Σύγχρονες Κατασκευές Ηπείρου
Τεχνική Εταιρεία ΙωάννιναΗ απόφαση να δημιουργήσετε το δικό σας κτίριο είναι το πρώτο βήμα στην εκπλήρωση του ονείρου σας. Η κατασκευή κάθε κτιρίου όμως οφείλει να είναι μοναδική και ιδιαίτερη, με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας αλλά και με προτάσεις που δίνουν προστιθέμενη αξία στην επένδυσή σας.

Η τεχνική εταιρεία μας “Σύγχρονες Κατασκευές Ηπείρου” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμός στις κατασκευές οικιών και επαγγελματικών χώρων έχοντας αποδεδειγμένα ανταποκριθεί ακόμα και στα πιο σύνθετα και δύσκολα έργα στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα.
 

 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Διαθέτοντας τα κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργεία μαστόρων που εργάζονται με υπευθυνότητα και μεράκι, μπορούμε να αναλάβουμε την ολοκληρωτική κατασκευή του κτιρίου σας και να σας προσφέρουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το βαθμό δυσκολίας της.

Σε όλες τις κατασκευές κτιρίων που πραγματοποιούμε χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά γνωστών εταιρειών προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των κατασκευών μας και φροντίζουμε ώστε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η αξιοπιστία μας σας εγγυάται σύγχρονες κατασκευές υψηλής αισθητικής, με λειτουργικούς χώρους και με βάση τα σύγχρονα πρότυπα.

Σκοπός της τεχνικής εταιρείας μας είναι η κάθε κτιριακή εγκατάσταση να ανταποκρίνεται επαρκώς στις σύγχρονες απαιτήσεις των χρήσεων που πρόκειται να εξυπηρετήσει καλύπτοντας απόλυτα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές μιας άριστης και σύγχρονης κατασκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας δώσουμε την δική μας προσφορά. 

 

 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ