Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Τεχνική Εταιρεία Ιωάννινα


Η τεχνική εταιρεία μας “Σύγχρονες Κατασκευές Ηπείρου” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, ανακαίνισης και πώλησης κτιρίων από το 1999. Δημιουργήθηκε από τους έμπειρους εργολάβους στο χώρο της κατασκευής και των τεχνικών έργων, Παππά Παναγιώτη και Βράκα Κωνσταντίνο και έκτοτε συνεχίζει την ανοδική της πορεία στον χώρο.

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, η τεχνική εταιρεία μας, μπορεί να αναλάβει την μελέτη, την επίβλεψη, την κατασκευή ή την ανακαίνιση της οικίας σας, του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και κάθε κτιρίου, στοχεύοντας στην παράδοση κατασκευών υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στα Ιωάννινα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, η τεχνική εταιρεία μας, έχει αποκτήσει την πείρα που την καθιστά ικανή ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε κάθε κατασκευή. Όσο δύσκολη και αν είναι, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την ιδανική προσφορά και να ανταπεξέλθουμε σε κάθε νέα πρόκληση.
 

 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η τεχνική εταιρεία μας δεσμεύεται να φέρει σε πέρας κάθε εργασία με συνεπή τήρηση του χρονοδιαγράμματος εργασιών και με τον ικανοποιητικότερο δυνατό τρόπο.

Φιλοσοφία μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι σε κάθε έργο να μελετάμε τις ανάγκες της εκάστοτε κατασκευής και να δημιουργούμε χώρους εργονομικούς με απαράμιλλης αισθητική χρησιμοποιώντας την τεχνική εμπειρία και την χρήση των κατάλληλων υλικών.

Αν λοιπόν θέλετε να κατασκευάσετε ή να ανακαινίσετε τον χώρο σας, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και άμεσα θα σας δώσουμε την προσφορά μας για το έργο που θέλετε να φέρουμε σε πέρας, με αναλυτική περιγραφή των εργασιών που θα εκτελέσουμε και με ακριβή αναφορά στα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας δώσουμε την δική μας προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.