ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Τεχνική Εταιρεία Ιωάννινα


Η τεχνική εταιρεία μας “Σύγχρονες Κατασκευές Ηπείρου” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, ανακαίνισης και πώλησης κτιρίων από το 1999. Δημιουργήθηκε από τους έμπειρους εργολάβους στο χώρο της κατασκευής και των τεχνικών έργων, Παππά Παναγιώτη και Βράκα Κωνσταντίνο και έκτοτε συνεχίζει την ανοδική της πορεία στον χώρο.

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, η τεχνική εταιρεία μας, μπορεί να αναλάβει την μελέτη, την επίβλεψη, την κατασκευή ή την ανακαίνιση της οικίας σας, του επαγγελματικού σας χώρου..


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η απόφαση να δημιουργήσετε το δικό σας κτίριο είναι το πρώτο βήμα στην εκπλήρωση του ονείρου σας. Η κατασκευή κάθε κτιρίου όμως οφείλει να είναι μοναδική και ιδιαίτερη, με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας αλλά και με προτάσεις που δίνουν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΩΛΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΠΩΛΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Μπορούμε να αναλάβουμε την πώληση του κτιρίου σας αλλά και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό κτίριο που καλύπτει τις ανάγκες σας και πληρει τις προδιαγραφές σας.

ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Η τεχνική εταιρεία μας διαθέτει έμπειρα και υπεύθυνα συνεργεία τα οποία αποτελούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες σε διάφορους κλάδους με μακροχρόνια παρουσίας στο χώρο των κατασκευών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

είναι σε κάθε έργο να μελετάμε τις ανάγκες της εκάστοτε κατασκευής και να δημιουργούμε χώρους εργονομικούς με απαράμιλλης αισθητική χρησιμοποιώντας την τεχνική εμπειρία και την χρήση των κατάλληλων υλικών.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Με το πέρασμα του χρόνου κάθε κτίριο χρειάζεται φροντίδα και ανανέωση προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αλλά και τις απαιτήσεις της νέας εποχής. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι που επιθυμείτε να κάνετε μια ανακαίνιση, η τεχνική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ